Vår allra högsta prioritet är säkerhet för våra medarbetare och gäster. Vi har därför vidtagit en rad åtgärder inom våra verksamheter för att minimera smittspridning av coronaviruset.

Vår allra högsta prioritet – oavsett kristider eller inte – är säkerhet för våra medarbetare och gäster. Det tummar vi aldrig på. Vi har från första dagen då coronaviruset bredde ut sig i Sverige följt Folkhälsomyndigheternas rekommendationer noga och vidtagit en rad åtgärder inom våra verksamheter för att minimera smittspridning. Det innebär bland annat ökade hygienrutiner där inga medarbetare med några som helst symtom på förkylning, halsont, feber etc. tillåts vara i tjänst.

Med anledning av Folkhälsomyndighetens nya uppdaterade restriktioner om förbud mot barservering på caféer och restauranger, samt uppmaning om utglesning av sittplatser, agerade vi omgående för att uppfylla kraven.
Många av våra verksamheter inom skola, sjukvård, äldrevård och försvarsmakten är igång precis som vanligt och där kommer vi självklart att fortsätta erbjuda högsta möjliga service och kvalitet. Ett par av våra öppna enheter har vi dock blivit tvungna att tillfälligt stänga då den ekonomiska situationen inte varit hållbar. Vi arbetar dock kontinuerligt med kreativa lösningar för att möta våra kunders behov med anledning av de restriktioner som råder. Våra kunder ska känna sig trygga med att äta vår mat, det är vårt absoluta fokus.

Åtgärder på våra restauranger med anledning av coronaviruset:
• Vi säkerställer att inte för många gäster släpps in i lokalen samtidigt för att minimera trängsel
• Vi uppmanar våra gäster att sprita alternativt tvätta sina händer innan de går in i matsalen och hålla avstånd mellan varandra i buffé och kassa.
• Vi uppmanar gästerna att hålla en meters mellanrum vid t.ex. buffér.
• Vi har tagit bort varannan stol i matsalen för att utöka avstånden mellan våra gäster.
• Vi städar bord och stolar mellan varje sittning.
• Vi använder mindre salladsskålar för att oftare fylla på.
• Vi serverar varm mat i bufféer på mindre uppläggningsfat för ett oftare byte.
• Våra buffébestick byts ut var 15:e minut.
• Våra bestick lindas in i en servett.
• Vi portionsförpackar bröd och smör så mycket som möjligt
• Vi rengör kontinuerligt våra betalterminaler extra noga

Matlådor och möjlighet att betala med Swish vid avhämtning
Så långt det är möjligt erbjuder vi även våra gäster att köpa med matlådor med dagens lunch eller fika till rabatterat pris, för de som inte vill äta på restaurangerna. Det går även att beställa matlådor direkt till arbetsplatsen om man önskar. Vissa av våra restauranger erbjuder nu även tillfälligt betalning med Swish, för att förenkla vid take away.

Vi värnar om våra kunder och gästers mående och lovar att göra vårt bästa föra att erbjuda dig en god, vällagad och hälsosam måltid.

Ta hand om er!

Kontakta oss för ytterligare frågor:
info.se@compass-group-fs.com
Vxl: 08-470 72 00, vardagar 8-16